Instarobot: Bot Pembantu Pengurusan Akaun Instagram Anda [Post Ditaja]

Internet, Software
69

Untuk artikel kali ini, mamu akan mengulas satu aplikasi untuk hangpa yang menggunakan Instagram sebagai platform perniagaan hangpa. Aplikasi Instarobot ini membantu hangpa follow akaun Instagram yang tulen dari dalam Malaysia. Senang kerja hangpa tak perlu nak tekan butang follow  tetiap akaun yang hangpa nak.

Aplikasi ini pun boleh auto like,comment dan view stories  akaun yang hangpa dah follow. Bagi mamu fungsi boleh lancarkan 5 akaun Instagram hangpa serentak menyenangkan kerja hangpa tanpa perlu pening nak tukar akaun dari dalam telefon hangpa.

Mari kita lihat paparan antaramuka aplikasi bermula dari paparan pertama hangpa akan tengok masa mula-mula hangpa lancarkan aplikasi ini.

Paparan Antaramuka

Dari paparan ini, hangpa kena tambah akaun Instagram hangpa dulu sebelum boleh guna. Hangpa boleh tambah,edit akaun atau buang akaun yang dah dimasukkan. Proses disini sekejap sahaja melainkan hangpa lupa kata laluan Instagram hangpa, tu lain cerita pula kan.

Paparan Utama Aplikasi

Lepas hangpa dah login, ini paparan yang hangpa akan lihat. Dari sini ada 7 tetapan yang hangpa boleh gunakan untuk dapatkan followers baru. Kita akan dive in tetapan yang ada dalam aplikasi ini.

Tetapan Utama

Dari sini,hangpa boleh tetapkan jenis pengguna yang hangpa nak follow, tetapan untuk like and comment gambar sahaja, gunakan pelayar lain selain dari built in punya. Hangpa dah guna nanti, hangpa tau la mana tetapan sesuai untuk pengguna hangpa.

Filters

Kat sini, hangpa boleh tetapkan dengan lebih tepat jenis akaun yang hangpa nak follow. Hangpa boleh tetapkan akaun jenis followers ramai ka, jenis post banyak ka, terpulang pada strategi hangpa sendiri.

Time Delay

Bagi mamu, tetapan kat sini paling penting pasai kalo time interval terlalu pendek, Instagram boleh block akaun hangpa sementara waktu. Tetapan sesuai yang mamu dapat biarkan time interval dia tinggi sikit supaya ada masa rehat antara setiap arahan aplikasi ini buat. Selama mamu pakai, belum lagi hadapi masalah kena block.

Proxy

Hat ni tetapan untuk hangpa yang level leet. Mamu biarkan seadanya pasai takdak masalah nak hubungkan aplikasi ni dengan akaun.

Tag Search

Kita berbalik ke antaramuka utama. Tetapan pertama yang perlu hangpa buat adalah buat pencarian tag bersesuaian. Macam mamu gunakan tag pakejperkahwinan sebagai contoh. Bila hangpa mulakan carian, dia amik masa sikit bergantung berapa ramai pengguna menggunakan tag tersebut. Dalam carian mamu, jumlah pengguna menggunakan tag tersebut dalam 15k pengguna. Dah selesai kat sini, kita pi ke langkah seterusnya.

Auto Follow

Kat sini semua pengguna yang hangpa dah kumpul tadi boleh follow secara automatik. Kat sini amik masa untuk aplikasi ini nak auto follow pasai mamu tetapkan untuk  follow sebanyak 25 akaun dan time interval yang dah disarankan supaya tak kena block. Proses mengambil masa dalam lebih kurang 30 minit.

Auto Unfollow

Tetapan kat sini agak self explanatory. Akaun hat mana tak follow hangpa atau hangpa nak unfollow akaun yang hang dah follow menggunakan aplikasi nih, hangpa boleh tetapkan kat sini.

Auto Like

Penat nak like gambar satu persatu dengan akaun yang hangpa follow dekat beribu tu? Haa kat sini hangpa boleh buat tu semua secara automatik dan hangpa boleh tumpukan main PUBG takpun COD Mobile.

Auto Comment

Kat tetapan sini, hangpa boleh set komen apa hangpa nak letak kat gambar akaun yang hangpa follow tu. Komen biar hat suci murni. Toksah dok komen spam. Kang kena block toksah mai keriau kat mamu pula.

Auto View Story

Nak tengok story akaun yang hangpa ikut tu ka? Jangan risau,kat sini boleh tetapkan akaun yang aktif dan aplikasi nih akan jalankan arahan tu secara automatik tanpa perlu pening kepala nak tengok satu persatu.

Auto Accept

Benda nih paling penting untuk akaun yang ditetapkan private. Tetapan nih membolehkan hangpa auto approve akaun yang nak follow akaun hangpa. Kena plak hangpa nih Instaselebriti, takkan nak tekan satu persatu kan.

Fullscreen Layout

Kalo hangpa jenis nak tengok paparan penuh, ini adalah bagaimana aplikasi nih jalan serentak dengan akaun Instagram hangpa tu. Sambil tunggu aplikasi tu siap jalankan program dia, hangpa boleh la tengok akaun lain kat Instagram.

Resizer

Bagi mamu, tetapan nih antara paling penting. Kerja nak ubahsuai saiz gambar untuk akaun hangpa lebih mudah tanpa perlu aplikasi lain. Tetapan ni dah terbina dalam aplikasi nih. Ini banyak membantu kalo hangpa ada banyak gambar nak diubahsuai untuk akaun Instagram hangpa.

Secara keseluruhan, aplikasi InstaRobot dapat membantu hangpa mencari dan ikut akaun yang organik secara automatik. Ini dapat menjimatkan masa hangpa dari nak mencari satu persatu akaun yang bersesuaian untuk bisnes atau minat hangpa.

Untuk info lebih lanjut, hangpa boleh layari saluran telegram InstaRobot di https://t.me/rahsiaebiz. Kat situ ada pelbagai informasi lain untuk hangpa guna untuk akaun Instagram hangpa.

Bagi hangpa yang berminat dengan robot Insta ni dan teringin nak mendapatkannya,
bolehlah join channel Telegram ni: https://t.me/rahsiaebiz

Sekian dulu ulasan dari mamu. Hingga kita ketemu lagi di artikel akan datang.

*Nota: Pos ini adalah iklan. Kandungan di dalam tidak mewakili pandangan atau pendapat OMG Hackers.

Post seperti ini membiayai semua barangan yang anda lihat di OMG Hackers, dan anda boleh membantu kami lebih lanjut dengan menyemak produk atau perkhidmatan yang dipaparkan di halaman ini.

Berminat dalam pos tajaan atau pilihan pengiklanan yang lain? Isikan borang ini.

**Anda juga boleh klik gambar ini untuk ke channel Telegram tersebut.

https://omghackers.com/instarobot-bot-pembantu-pengurusan-akaun-instagram-anda-post-ditaja/

You might also like

Menu